De ervaring van…Jany

In 2011 ben ik bij Renate in behandeling geweest omdat ik met een ‘autoriteitsprobleem’ zat, wat mij in mijn werksituatie problemen gaf en waar ik in eerdere banen ook tegen aan was gelopen. Op voorspraak van een familielid heb ik mij tot Renate gewend. In haar knusse praktijkruimte wist ze me direct op mijn gemak te stellen en kon ik rustig mijn verhaal doen waarop zij op een prettige manier en doordacht reageerde. Na samen tot de conclusie te zijn gekomen waar bij mij de schoen zou kunnen wringen, stelde ze voor om EMDR te gaan doen en legde me uit wat het is en waarom dit bij mij zou kunnen werken. We hebben 2 sessies gedaan en dat was een bijzondere en mooie ervaring die bij mij het een en ander los maakte en veel duidelijk maakte, waar ik nu nog veel aan heb. Renate begeleidde het proces op een fijne manier, ze was er erg bij betrokken en dat gaf een veilig gevoel. Ik kan Renate van harte aanbevelen.

Aanvulling van Renate: 
in verband met hun privacy staan de meeste oud-cliënten alleen met voornaam genoemd en wordt er geen foto getoond. Wil iemand graag persoonlijk spreken, dan zijn de contactgegevens bij mij bekend.

 
justo mi, adipiscing Curabitur libero vulputate, ante. id, ut