De ervaring van…Joanna

Eerlijk gezegd, ik wist weinig tot niets van EMDR totdat ik er iets over las in een boek. Toen besefte ik dat ik met het verdriet dat mij al jaren dwars zat iets kon doen. Meer gelezen en eens gaan zoeken op Google.
Ik kwam op de site van CommuCare en het verhaal van Renate sprak me aan. In eerste instantie waren locatie en de website reden om een eerste gesprek aan te gaan. De vertrouwdheid waar we in ons eerste gesprek al mee in aanraking kwamen was voor mij reden om door te gaan. Het was alsof Renate en ik elkaar al jaren geheimen vertelden. Haar vakkundige aanpak heeft er toe geleid dat we tot de kern kwamen, zonder dat ik wekenlang van slag was. In zes sessies ben ik verder gekomen dan ik ooit had durven dromen. In een vertrouwde en relaxte omgeving. Renate wist keer op keer, door de juiste vragen te stellen, me uit dagen te zoeken naar het echte trauma en daar met EMDR aan te werken. Haar aanpak was voor mij de juiste en heeft mij geholpen het trauma verder een plek te geven.

Aanvulling van Renate: 
in verband met hun privacy staan de meeste oud-cliënten alleen met voornaam genoemd en wordt er geen foto getoond. Wil iemand graag persoonlijk spreken, dan zijn de contactgegevens bij mij bekend.

 
commodo risus venenatis diam id, at consequat. ut suscipit massa quis nec