De ervaring van…Joanne

Ongeveer twee jaar geleden kwam ik voor het eerst in de praktijk van Renate Janssen. Ik zat niet goed in mijn vel en voelde geen stabiliteit in mijn dagelijkse leven en werken.
De eerste stap naar verbetering was het vinden van een bij mij passende therapeut, die -zo had ik mij voorgesteld- in ieder geval psychologie als basis moest hebben.
Ik koos voor websearch, een mooi woord voor het bekijken en lezen van een flink aantal websites.
Het sprak mij allemaal niet zo aan, totdat ik op de site van Commucare/Renate Janssen kwam. Een frisse site met veel mooie, ruimtelijke beelden en gedegen en goed geordende no-nonsense informatie.
Scrollend kwam ik oog-in-oog met Renate Janssen. Mijn eerste indruk was: wow, alles aan deze site is Renate: fris, to the point en geen flauwekul. Wat een kloppende presentatie!
De eerste afspraak was snel gemaakt en we hebben samen heel wat uurtjes gewerkt. Gesprekken, EMDR en ongemerkt een combinatie van alle technieken, die Renate beheerst.
Een zware tijd met veel tranen, maar zeker niet zonder lachen. Wat ben ik opgeknapt van de goed gestructureerde sessies. Wat deden haar directe benadering en haar kordate stem -met een beetje zuidelijke zachtheid- mij goed.
We hebben in die periode veel oud zeer opgeruimd. Dat heeft mij nieuwe ruimte in mijn denken en hernieuwd plezier in mijn leven gegeven.

Ik ben ook heel erg blij met de oefeningen op de website. Instant herstel en rust als mijn hoofd weer eens met mij op de loop gaat.

Ik krijg mijn actieve geest nooit getemd maar heb bij Renate geleerd hoe ik hem kan koesteren.

Aanvulling van Renate:
in verband met hun privacy staan de meeste oud-cliënten alleen met voornaam genoemd en wordt er geen foto getoond. Wil iemand graag persoonlijk spreken, dan zijn de contactgegevens bij mij bekend.

 
felis mattis id non pulvinar Donec lectus luctus Sed adipiscing sed