De ervaring van…KB

In maart 2013 heb ik contact gezocht met Renate. Ik had voor haar gekozen omdat ik positieve ervaringen van mensen uit mijn omgeving had doorgekregen. Tevens wist ik dat zij goede resultaten heeft behaald bij soortgelijke problemen als waar ik destijds last van had. Ik was al enigszins bekend met de EMDR techniek en in overleg met haar zijn we ook voor die vorm van therapie gegaan.

Een traumatisch ongeluk en een ongelukkige operatie daarna zorgden ervoor dat ik daar steeds meer last van kreeg, ondanks dat het ongeluk reeds 27 jaar geleden had plaatsgevonden.! Blijkbaar had ik een hoop dingen weggestopt in die tijd en die gingen me steeds meer hinderen in mijn dagelijks leven. De emotionele lading aan de herinneringen uit die tijd werd eigenlijk steeds zwaarder en daar wilde ik van af.

Renate heeft me met de EMDR techniek terug laten gaan naar de herinneringen van destijds en het was verbaasde mij hoeveel emotie, verdriet, ik daarbij tegenkwam.

De herinneringen heb ik nu natuurlijk nog net zo, alleen beleef ik niet meer de loodzware emotie die daar aan gekoppeld zat en dat voelt een stuk prettiger! Het effect na enkele behandelingen was eenvoudig te testen, voor de therapie kon ik eigenlijk niet zonder emotie over het ongeluk praten met iemand en nu kan ik alles daar omheen gewoon vertellen.

De behandeling welke ik bij Renate heb ondergaan heeft mij zeer geholpen, haar rustige en persoonlijke benadering heb ik als zeer prettig ervaren.

Aanvulling van Renate: 
in verband met hun privacy staan de meeste oud-cliënten alleen met voornaam genoemd en wordt er geen foto getoond. Wil iemand graag persoonlijk spreken, dan zijn de contactgegevens bij mij bekend.

 
dapibus Nullam ut Aenean ut ut libero. quis, Curabitur risus