De ervaring van…Marieke

Ik was op zoek naar een destination coach. Via omwegen kwam ik bij Renate terecht. Ik zat vast in mijn werk, wilde weg, maar dit lukte niet. Met de begeleiding van Renate is het gelukt inzicht te krijgen in mijn gedragspatronen. Elk gesprek leverde nieuwe inzichten op waar ik thuis mee aan de slag ging. Ik heb ook EMDR toegepast om mijn hechtingsprobleem op te lossen. Terug naar jeugdherinneringen en d.m.v. oogbewegingen trauma’s oplossen. Fascinerend hoe Renate dat doet.

Na een paar gesprekken bij Renate in de praktijk, hebben we nu via Skype contact. Ik woon nl. niet in de buurt. Ik vind het skypen heel prettig. Ik zit in mijn eigen omgeving, heb geen reistijd en kan meteen door met mijn eigen dingen na het gesprek. Ik merk geen verschil in kwaliteit van de ondersteuning van Renate. Of we nu via Skype contact hebben of gewoon in haar spreekkamer, het voelt hetzelfde aan.

Renate werkt ook veel met homeopathische middelen. De vermoeidheid die bij mij los kwam, is verminderd door de Schüssler zouten. Ik ervaar Renate als een heel complete therapeut die oplossingsgericht werkt. Ik raad haar zeker aan als therapeut/coach.

Aanvulling van Renate: 
in verband met hun privacy staan de meeste oud-cliënten alleen met voornaam genoemd en wordt er geen foto getoond. Wil iemand graag persoonlijk spreken, dan zijn de contactgegevens bij mij bekend.

 
fringilla accumsan mi, mattis sem, massa Praesent nec