Klachten

Gepest?

Er zijn zoveel misverstanden over pesten en de gevolgen ervan dat het geen overbodige luxe is dat je behandelaar op het gebied gespecialiseerd is.

Stemming

je hebt te maken met veel onprettige emoties.

Trauma/PTSS

Gebeurtenissen uit het verleden hebben op een nare manier invloed op het heden.

Angst

Je leven wordt gehinderd door zorgen, angst en gepieker.

Stress

Er zijn veel belastende omstandigheden.

Rouw en verlies

Het is moeilijk je aan te passen aan een nieuwe situatie.

Negatief zelfbeeld

Je doet jezelf tekort met hoe je tegen jezelf aankijkt.

Relatieproblemen

Verbinding kwijt, scheiden of blijven?

GRATIS INTAKE

Je wil graag weten of jij en ik een goede match zijn. Helemaal terecht. Een fijne vertrouwensrelatie staat voorop en natuurlijk wil je ook toetsen of ik de juiste expertise in huis heb.

Dat is de reden waarom ik een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek/intake aanbied. In dit gesprek van 90 minuten kun je je verhaal en al je vragen kwijt. Ik vertel je in aansluiting daarop hoe een therapeutisch traject bij CommuCare in zijn werk gaat en wat ik precies voor je kan doen.

Dit aanbod geldt overigens alleen wanneer jij (of je directe naasten) nog niet eerder therapiesessies bij mij hebt afgenomen.

Voel je vrij om er gebruik van te maken! Het is een kwestie van even je gegevens invullen. Laat me gerust weten wanneer een kennismakingsgesprek goed in de agenda zou passen. Misschien heb je een vaste vrije dag in de week? Gaat je voorkeur uit naar het begin of het einde van de dag? Of ben je heel flexibel en maakt het je niet veel uit?

Een afspraak komt in de regel tot stand binnen 10 werkdagen. Er is geen wachtlijst. De praktijk is alle dagen van de week open, behalve op dinsdagen.

Je gegevens komen AVG proof binnen. Wanneer je je aanmeldt geef je daarmee toestemming dat CommuCare deze info bewaart.

Renate Janssen - Psycholoog

Scroll naar boven