Gepest?

Werd jij vroeger als kind gepest op school? Of heb je te maken (gehad) met pesten op je werk?

Je vindt hier gespecialiseerde behandeling

‘Door het pesten was mijn vertrouwen in mensen erg beschadigd. Ik voelde me ongelukkig en eenzaam.
Zo wilde ik niet verder leven. Door de behandeling voel ik me een stuk zekerder over mezelf en mijn relaties.’

Wil jij ook graag:

Hoe herken je problemen ten gevolge van pesten?

De term trauma klinkt heftig, maar in relatie tot pesten is het zeker niet overdreven. Over ‘de gevolgen van’ wordt al genoeg gerelativeerd en gebagatelliseerd, zeker als het al lang geleden is gebeurd. Dat is onterecht. Als je ooit slachtoffer was (of misschien nu bent) dan weet je dat niet alleen lichamelijke geweld traumatisch kan zijn. Bij pesten wordt vooral ook je vermogen om mensen te vertrouwen beschadigd. 

Herstel van de gevolgen van pesten

Hoe behandelt Renate Janssen de gevolgen van pesten?

Vanuit expertise en ervaringsdeskundigheid.

Er zijn zoveel misverstanden over pesten en de gevolgen ervan dat het geen overbodige luxe is dat je behandelaar op het gebied gespecialiseerd is. De verhoogde kwetsbaarheid die veel gepeste mensen ervaren verdient veel empathie binnen de gesprektherapie.
Het traject omvat het zoveel mogelijk opruimen van oud zeer d.m.v. EMDR. Daarnaast help ik je om negatieve overtuigingen en misvattingen over jezelf te overstijgen en geef ik je gepaste uitdagingen mee om zachtjes aan buiten je comfortzone nieuwe gedragspatronen aan te nemen. Ook het cultiveren van een mindful houding met zelfcompassie speelt vaak een grote rol.

Vergoeding voor behandeling van de gevolgen van pesten

Achteraf declareren is mogelijk

Je ontvangt aan het einde van iedere maand een factuur voor de sessie(s) van die maand. Deze voldoe je binnen de 15-daagse betalingstermijn. Afhankelijk van hoe je verzekerd bent kun je een deel van de factuur achteraf declareren vanuit de AANVULLENDE polis bij je zorgverzekeraar.

Kijk op de pagina over tarieven en vergoedingen hoe het precies zit met jouw specifieke polis. Informeer bij twijfel zelf bij je zorgverzekeraar naar de voorwaarden van je aanvullende verzekering.

Herken je de zaken die op deze pagina beschreven staan en heb je behoefte aan hulp?

Zet dan de stap en maak een afspraak voor een gratis intake.

Heb je een vraag over de behandeling van de gevolgen van pesten?

Neem dan gerust telefonisch contact met me op of mail je vraag via onderstaande knop.

GRATIS INTAKE

Je wil graag weten of jij en ik een goede match zijn. Helemaal terecht. Een fijne vertrouwensrelatie staat voorop en natuurlijk wil je ook toetsen of ik de juiste expertise in huis heb.

Dat is de reden waarom ik een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek/intake aanbied. In dit gesprek van 90 minuten kun je je verhaal en al je vragen kwijt. Ik vertel je in aansluiting daarop hoe een therapeutisch traject bij CommuCare in zijn werk gaat en wat ik precies voor je kan doen.

Dit aanbod geldt overigens alleen wanneer jij (of je directe naasten) nog niet eerder therapiesessies bij mij hebt afgenomen.

Voel je vrij om er gebruik van te maken! Het is een kwestie van even je gegevens invullen. Laat me gerust weten wanneer een kennismakingsgesprek goed in de agenda zou passen. Misschien heb je een vaste vrije dag in de week? Gaat je voorkeur uit naar het begin of het einde van de dag? Of ben je heel flexibel en maakt het je niet veel uit?

Een afspraak komt in de regel tot stand binnen 10 werkdagen. Er is geen wachtlijst. De praktijk is alle dagen van de week open, behalve op dinsdagen.

Je gegevens komen AVG proof binnen. Wanneer je je aanmeldt geef je daarmee toestemming dat CommuCare deze info bewaart.

Stuur een bericht

Je gegevens komen AVG proof binnen. Wanneer je je aanmeldt geef je daarmee toestemming dat CommuCare deze info bewaart.

Je bent bij mij op de juiste plek.
Er zijn mogelijkheden om je pestverleden te overwinnen.
Dat hoef je niet alleen te doen.
Ik help je daarbij. Graag zelfs.

Renate Janssen - Psycholoog

Scroll naar boven