I'm a people person

Die fascinatie voor mensen bracht me tot een studie psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In 1994 studeerde ik af binnen de hoofdrichting klinische psychologie. Deze opleiding vormt het fundament waarop ik in de jaren daarna veel expertise heb gebouwd.

Na mijn afstuderen volgde ik diverse opleidingen in Neuro Linguïstische Psychotherapie (NLPt)EMDR
Mindfulness Based Cognitive Therapy, Acceptance en Commitment therapy (ACT), Logosynthese en de Helende Reis volgens Brandon Bays. Op HBO niveau ben geschoold in reguliere medische basiskennis. Ieder jaar volg ik diverse grotere en kleinere bijscholingen om mezelf persoonlijk en professioneel te blijven ontwikkelen. Ik volg hierbij de scholingsrichtlijnen van de koepelorganisatie NAP en de beroepsorganisatie NVPA.

In 2006 behaalde ik het Europees Certificaat voor Psychotherapie (ECP) in de modaliteit Neuro Linguïstische Psychotherapie (NLPt). ECP therapeuten NAP vormen een kleine beroepsgroep die qua opleidingsniveau, op eindtermen vergelijkbaar zijn met een GZ-psycholoog. Aangezien wij echter niet beschikken over een BIG registratie worden de diensten van de ECP-houder alleen vergoed vanuit de aanvullende polissen.

Renate Janssen - Psycholoog

Scroll naar boven